EnligtAugust

Om ditten och datten.

Katten, hunden, glassen! Katten, hunden, glassen!

Kategori: Allmänt

Hejsan Svejsan!

Dålig uppdatering, jag vet...

Men det verkar som om jag blivit med pojkvän.
Och eftersom det är så kallt hemma hos mig så har hans varma lägenhet passat perfekt. Vi har bara myst, druckit kaffe och lyssnat på bra musik, allt från imperiet, ebba grön till björn afzelius och Fred Åkerström och hundra andra grupper. På nätterna har vi vart uppe och sett på OS. Jag har med andra ord haft en underbar vecka:)

Hej alla

Kategori: Allmänt

Nu har jag lämnat in en uppgift i skolan... klarar jag G så är jag överlycklig.
Jenny, Jenny varför kan du inte börja i tid?

Det svaret har jag inte kommit på än... kommer nog aldrig på det heller:)

Men det är skönt att ha det gjort, nu kan jag se på OS ikväll utan att ha ont i magen för att jag egenltigen ska göra något annat:)

Just det! Har hittat min kamera om ni undrar. Intresseklubben antecknar:)

Känns som om jag är på väg att bli förskyld... men det ignorerar vi:)
Har inte tid med det!
Jag mår ju så bra nu! Då vill man ju inte vara sjuk:(.
Är bara lycklig allmänt, det råder en underbar frid i min hjärna för tillfället. Är alldeles varm och lugn i kroppen, inga vargar som lurar. Då kan man ju inte vara sjuk.

Kväll

Kategori: Allmänt

Nattankar

Kategori: Allmänt

Oftast så har jag föreställningen att jag mår bra.
Att jag har det bra.
Men det känns i hjärtat när jag ser att alla vänner och nära har hittat sin plats i livet. Hittat sin andra hälft. Tagit sitt liv till en ny nivå. Jag har ett stort behov av närhet.
Ett stort behov av kärlek.
Men när jag träffar någon så känns det nästan som om jag förlorar en del av mig själv. Att jag på något sätt är beredd att ge upp min hela personlighet och låta min värld kretsa runt den personen. Att jag tillåter den personen att trampa sönder mig.
Men jag intalar mig att jag har det bra.
Jag och min katt.

Men vissa nätter. En natt som den här. Så känns det som om jag ska gå i bitar. Det räcker att jag vet att du är i samma stad.
Inte två timmar bort. I samma stad.
Det har aldrig kännts så naturligt som när jag har haft dig i min närhet.
En själsfrände. Den första själsfränden.
Jag vet inte om du fortfarande har din tjej i din stad. Eller om du någonsin har haft någon. Men detta är första gången som du finns i min närhet på ett tag. Som jag vet att du är i min närhet. Första gången du besöker din hemstad och inte kanske träffar mig. Senaste gångerna har inte heller varit planerade. Men när vi väl träffats, om än bara för några timmar. Så har det kännts som om jag är tillbaka hos min själsfrände.
Saneringsarbetet efter är omfattande.
Jag är direkt tillbaka där vi aldrig avslutade.
Känns som du vill ha mig som din, men inte kan ta att jag inte bor i samma stad och därför inte klarar av det. Jag vill inte bli jämförd med andra.
Jag vill ses som mig.
Jag vill vara jag.
Reparationsprocessen efter ett möte med dig. Att få tro till mig igen.
Tänker du på mig?
Tänker du på mig någon gång?
En termin är svårt att glömma. En termin är både kort och lång. Vi träffades inte så många gånger. Men det var tiden i mellan våra möten som kändes.
Tiden då det kändes alldeles underbart att höra din röst i telefon.
Tiden då jag inbillade mig vad du gjorde i staden två timmar bort.
Tiden då jag älskade med hela mitt hjärta.
Tiden då man saknade så att hjärtat var nära att gå itu.
Tiden då du inte hörde av dig.
Tiden då du slutade höra av dig. 
Sekunden då du sa att du tycker om mig så mycket att du inte skulle klara om det tog slut. Därför var det bättre att sluta nu. Men det tog inte slut då. Vi träffades fortfarande när du kom tillbaka till din hemstad. Även efter du träffade en tjej i staden två timmar bort. Du pratade inte. Vi hade lovat att vi skulle prata med varandra. Jag var inte arg.
Jag är inte arg.
Jag är bara besviken på att du inte pratade med mig. Men jag mår bra. Du har bara lite problem att lämna mitt huvud nätter som den här. Trodde jag var över dig. Som om jag någonsin kommer vara det. Du kanske bara kommer vara lite mindre aktiv i mitt huvud. Måste bygga upp mig igen själv än en gång. Kanske är jag svår att förstå mig på. Kanske är det därför jag inte träffar rätt. Inte ens jag förstår mig på mig själv.

Nu ska jag stänga ögonen och låtsas sova tills det är morgon.

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna med dig. Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig. Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig. Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig. Med du om någon borde förstå att man inte gör så här mot mig.

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

japp så var början på ännu en vecka här...

Dagen har börjat finemang.
Hittade alla böcker till kursen jag läser nu på DLGs bibliotek, så jag lyckas med konststycket att inte behöva köpa någon av de böcker som krävs. Och det tycker jag är alldeles fantastiskt:)
Sen har jag precis varit och hämtat ut min iphone som jag har fått vänta på över en månad.
Som sagt dagen har börjat bra!

Har däremot lyckats slarva bort min kamera under helgens bravader... hmmm... har några alternativ den kan vara på, ska ringa runt och kolla snart... annars så kanske den ligger på golvet på stadt eller i någon annans ficka...
Nej, nu får jag nog sätta igång att läsa lite... eller städa... eller leka lite med min iphone...

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Hinner inte skriva så mycket nu... ska koncentrera mig på att läsa min kurslitteratur den här veckan för en gångs skull... sen håller datorn på att krånglar så jag får passa på och läsa när den funkar(texten är på datorn).

Johan, min lillebror ringde precis och sa att han hade kört in i räcket vid axvall. Så jag pratade med honom tills pappa kom för han började bli ledsen, bilen var helt kras och både jag och johan grät... han hade kört i nittio... han mådde bra sa han... han hade kört in till en sidoficka och väntade på att pappa skulle komma... han vågade inte ta några beslut själv sa han... min gubbe!
 
Så nu ska jag stå standby, ifall han ringer tänkte jag.