EnligtAugust

Om ditten och datten.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Dagens och gårdagens instagram skörd.

All you need is a vintage furniture from the 50's, a chair with little birds on, and a canvas with owls on- and you will be smiling all day:)
Breakfast time! (better late then never)


Äta, Äta

Framsteg?

Kategori: Allmänt

Här ser det fortfarande ut som en smärre katastrof, vi har fortfarande inte köpt några fövaringsmöbler så det är saker överallt. Kom precis på att jag har några lådor hos mamma och pappa också. Pratade med grannen för första gången också. Jättetrevliga var dem, vi pratade lite om häcken som ska klippas och så fick jag med mig en liten sak hem.
!
Lite förvaring i sovrummet. (det fanns inga garderober). Vi fick ta köksskåp istället för garderober, vi bor ju i en mysig lite stuga så 199cm är det till tak! Tur att jag och Fredrik är så korta då:)


Jag har målat om och satt upp lite hyllor iallafall!

'Vad var det då jag fick med mig från grannen då??
Jo, en liten sak som jag har längtat efter så!

Världens mysigaste! Väntar bara att Tuffsan ska sluta morra åt henne, när hon kommer nära. Grannarna hade nämligen en kattunge över som de hade tänkt att behålla. Men så bestämde de sig att det var bättre om jag fick henne. En liten 12 veckors skönhet! Har inte bestämt mig vad hon ska heta än men... Kanske Esmeralda? Nä, jag vet inte. Hjälp mig!!

Tjoho!

Kategori: Allmänt

Äntligen är jag klar med sommarkursen! Bättre sent än aldrig:). Så nu har jag en veckas ledighet innan jag ska till Karlstad och starta upp höstterminen. Nästa sommar ska jag vara ledig... suck.

Så vad tycker ni om min nya design?