EnligtAugust

Om ditten och datten.

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Önskar vi som firar nyår i klovet:)

Min syssling Nils och hans underbara Bea firar med oss. Nu blir det trerätters!

Juldagen

Kategori: Allmänt

Om en liten stund bär det av till morfar för lite julfirande:)

buhuhu...

Kategori: Allmänt

Doris är ingen Doris... Hon har bollar!!! Katten är ju så extremt långhårig i de nedre regionerna så det tog typ fyra månader att upptäcka detta. Buhuhu! Nu är hon inte min gumma längre utan en kille! Dock så faller en del bitar på plats gällande beteende och stora tassar. Det har jag tidigare viftat bort med ursäkten att det är Norsk skogskatt i katten... Men det hade sina orsaker som sagt. Det lutar åt att Doris får bli en Morris istället, jag kan inte fortsätta kalla honom för Doris när jag vet att det är en kille (även fast Fredrik vill det) och Morris låter lite likt Doris. Plus att katten lystrar till det. Fast jag tar gärna emot namnförslag ändå, har inte bestämt hundra än.Katter blundar också när de får blixten i ögonen, därav psykoblicken:)

Hjuuuul

Kategori: Allmänt

Fick ett underbart hjärta att sätta i granen av Magda igår. Såååå fint och matchar min gran perfekt!

Lipsill

Kategori: Allmänt

Här sitter jag och lipar... Vilken tur att det är glädjetårar då! Handledningen på uppsatsen gick med andra ord bra! Min uppsats gjorde henne gladast av alla de 18 hon handleder! Ska bara göra några små korrigeringar och sen lämna in. Det här ska firas!

Hipp Hurra!!!

Kategori: Allmänt

För idag är det Kristin och Malins (och Anders) Födelsedag!!! Hurra Hurra Hurra Nu är ni lika gamla som jag! Ett litet tag iallafall:) Världen underbaraste är ni!


Suddig men rolig bild!!!

Sen har jag upptäckt till min förfäran att Bästaste Dianus har gått och blivit sugÅsex!!!!! Detta missade jag istort sett under uppsatshetsen! Ho måste ju också firas!
Så:
Hipp hurra några dagar försent bästaste Diana!!!!
Ni är världens underbaraste!!!

Crazy cat lady

Kategori: Allmänt

Varit och inhandlat mig en kattklänning:)
Så fin!!! Och självklart med svarta katter på:)

Soffhäng

Kategori: Allmänt

En trött och osminkad Jenny som trots det är stolt över att hon har skickat iväg en uppsats på 35 sidor. Hoppas nu bara den blir godkänd till att gå vidare till opponeringen.

Nu blir det soffhäng resten av kvällen!

Fredag?

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Känner mig mer död än levande dock. Och det är redan fredag! Inte många dagar på mig att skriva uppsats nu! Fast fick till på onsdag på mig, alltid något...

Trött och glad

Kategori: Allmänt

Är sjuuuuk, nästan iallafall. Hostar så att jag inte kan sova, vilket betyder att jag är supertrött på dagen... Så därför ska jag plugga i natt. Men allt är inte bajs! Kolla vad jag hämtade ut idag:)

Skrik och panik!!!

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag prata med min handledare jag har på c-uppsatsen. Är nervös! Fick även ett chockbesked att uppsatsen i stort sett ska vara klar den 12 december, för att hinna bli godkänd till opponeringen i mitten av Januari. Det enda beskedet vi distansstudenter hade fått innan var att deadline var 5 Januari... Såååå nu har jag lite mer en vecka på mig att bli klar och inte en månad. Vill lägga mig ner och lipa just nu, samtidigt som jag försöker räkna ut hur mycket sömn jag kan avvara den närmaste veckan för att hinna färdigställa ca. 40 sidor.... suck! Tur att jag redan har plöjt igenom de mesta av forskningen som ska presenteras. Hörs när vi hörs...