EnligtAugust

Om ditten och datten.

Äntligen fredag!

Kategori:

Idag har jag varit på lärcentrat och haft lite redovisning i engelskan genom Adobe Connect. Gick rätt så bra, trots att jag saknade en tand:)

Shoppat har jag också gjort!

Lycka:

Glossybox Augusti 2012

Kategori:

Idag låg min glossybox och väntade i brevlådan, alltid lika spännande!
Fick jättemånga bra grejer den här gången: läppstift, läppglans, bodylotion, bronzer och volymsgrejs till håret. Temat den här gången var "minimalist beauty".Tre av sakerna var fullstora originalprodukter och resten var prover. Hårsakerna bestod av ett puder och ett spray som ska göra håret tjockare på 30 sekunder, vi får se hur det funkar. Viviera heter märket och värdet på det är 499 kronor. Jag har med andra ord fått in pengarna på bara hårsakerna. :).
Det som är spännande är att man får prova saker som man kanske aldrig skulle köpa, inte har råd med eller aldrig hört talas om. Det är ofta boxen innehåller välkända märken, denna gång BM Beauty, Weleda, Jelly Pong Pong, Viviere och Glossyboxs egna läppstift i samarbete med Illamasqua.
Nu är det slut på tjatet:)

Torsdag 30/8 2012

Kategori: Allmänt

Idag har jag startat dagen produktivt, lämnat in skoluppgift, fixat administrativa saker, fyllt i alla skoluppgifter och viktiga datum i kalendern. Nu känns det som om jag har liiite koll på läget iallafall och klockan är 08.23...pip. Vad ska jag göra nu då? Har inte hunnit få alla skolböcker från seg-Adlibris och resten av uppgifterna har jag gjort.
Var hos tandläkaren igår och drog ut det sista på tanden, vet inte vad som händer härnäst men jag måste ju ha en tand eftersom jag inte kan äta ordentligt. Jag trodde att jag skulle må lika dåligt som efter förra gången, därför jobbade jag undan så mycket som möjligt... men jag mår helt okej.

Ja,ja det finns alltid saker som behöver göras. Städa? Nej, det blir nog lite pyssel istället.

Typiskt...

Kategori:

Åt en polly i lördagskväll och känner att det helt plötsligt gör ont i tanden. Det visar sig att den har gått i två delar (som fortfarande sitter kvar). Typiskt tänkte jag, eftersom jag hatar tandläkare. Det är även den tanden som jag har rofyllt pga en trasig lagning och med andra ord redan har slängt ut över 5000 på, vilket känns trist.

Ringer till tandläkaren tidigt på måndagsmorgon och får en tid kl.14.
Efter lite bedövning och undersökande så säger tandläkaren att hon har dåliga nyheter. Hon måste tyvärr dra ut tanden... Va! Jag får panik!
Allt gick hyfsat bra men hon fick bara ut ena roten, så jag måste tillbaka nästa vecka och göra om allt igen.

Så nu ligger jag här med tandvärk och försöker plugga (med manisk fart eftersom Karlstad har glömt bort att ge oss på distans information än en gång).

Förlåt mitt gnäll, är bara extremt trött på all motvind just nu.


Kvällsnöje

Kategori: Virkat

Just nu: Ett gigantiskt garnnystan (en gåva från min mormors syster) + ett glas rödvin. Här ska pysslas!