EnligtAugust

Om ditten och datten.

Dagens myskläder:

Kategori: Allmänt

Svarta demoner och nervösa fjärilar!

Kategori: Allmänt

I fredags så följde jag med bästa Ulrika till Karlstad som resesällskap. Hon skulle nämligen upp för opponering på hennes C-uppsats. I morgon är det min tur och bästa Ulrika ska köra mig till Karlstad. HUR snällt och underbart är inte det! Fast jag har fjärilar och hemska oronervöstankar i hela magen. Sen hjälper det inte att den uppsatsen jag ska opponera på är över 60 sidor lång (alldeles för lång)... jag är jättenervös att jag har missat något viktigt som behöver tas upp. Jag är även totalt livrädd att de andra studenterna plus examinatorn ska slakta min egen uppsats totalt. Det finns ju en chans att min handledare och examinatorn inte har samma uppfattning om saker och ting. Önska mig lycka till...

Dagens tips!

Kategori: Allmänt

Jag har länge letat efter ett klädmärke som har snygga kläder som jag trivs i, som samtidigt inte kostar skjortan. Och ifall det skulle vara lite dyrare så ska det faktiskt hålla också!
Eftersom att jag har ett rätt stillasittande liv för tillfället i och med att jag pluggar, så måste kläderna vara bekväma.

För ett tag sedan upptäckte jag Gudrun Sjöde'n. Ett märke som är förknippat med kulturtanter. Och det är ju nästan jag, så det är kanske inte är så konstigt att jag trivs i de kläderna:). Färgglada kläder men inte riktigt alla faller mig i smaken, men många! Man kan ju kombinera dem som man vill.
Adressen är: www.Gudrunsjoden.com
"Tyvärr" så är det rea där nu, så ni kan inte se vårkolletionen än.

Idag har jag enbart Gudrunkläder upptäckte jag (förutom innetofflorna) NU har jag tjötat färdigt!