EnligtAugust

Om ditten och datten.

Look-a-like

Kategori: Allmänt

Var likt Dianus tvungen att få reda på vem som var min kändistvilling, det hela började såklart med Kristins inlägg. Eftersom jag bloggar från mobilen funkar det tyvärr inte att länka.

Jag orkade inte ta ett nytt kort (appen har även inga kändisar med glasögon i sitt laget) så jag fick rota i fotoalbumet.

Första försöket gick ju bra, sen gick det utför... Enligt appen är jag även lik ett flertal asiatiska skådespelare... Hmm kanske ska satsa på en karriär som stuntdubbel.

Kommentarer

 • Diana säger:

  Hahahaha Bam Margera!! :D
  ÅÅ saknar dig med! Nej fasen vad jobbigt med konkurs :( Men det dyker säkert upp nåt ännu finare hus till er om ett tag! Man får tänka så :) Det vi kollade på i Axvall var jättefint men ett jävla överpris.. Så vi har bestämt oss för att skita i det och spara mer pengar. Så nu har jag hemnetförbud ett tag hehe. Måste ses snart!! Jobbar du jämt? puss!

  2013-04-29 | 10:24:26
  Bloggadress: http://dianus.blogg.se
 • Louise säger:

  Hahahah vet inte om du är så lik Bam och den där Luchino precis hahaha! Får ta ner den där appen tror jag bestämt! Hoppas allt är bra med er! Kram

  2013-05-09 | 14:57:03
  Bloggadress: http://www.moonlightdrive.blogg.se
 • Louise säger:

  Tack! :) Man får passa på att handla när det är så himla billigt! Hur är det med dig? Vi måste träffas snart! Allihopa tycker jag :) Kamar!

  2013-08-10 | 12:53:02
  Bloggadress: http://www.moonlightdrive.blogg.se

Kommentera inlägget här: