EnligtAugust

Om ditten och datten.

29

Kategori: Allmänt

Jag lever, jag lovar! Bara lite mycket just nu, en sån där härlig tenta+ny kurs+C-uppsatstid.
Men idag är det fredag och det doftar härligt från köttfärsgulashsoppan som står på spisen... jag skulle lätt kunna döda för den soppan!

Sen blir det lite tv och mys.... mys is the shit!

Förresten.... Är det någon mer än jag som tänker på Dianas Kalle varje gång jag ser Moa i idol?

2011-09-15

Kategori: Allmänt

Vad håller jag på med? Jo, jag sitter med näsan nertryckt i gamla biblioteksböcker från 70-talet som behandlar ungdomslitteraturen i Sverige under 60- och 70-tal.... Jippi! Vad gör man inte för sin C-uppsats... Sååååå segt.
Orkar inte skriva mer.... blir bilder istället...

Bilder

Kategori: Allmänt

Var sugen på att framkalla lite bilder förut och då fick jag till min glädje se att sidan hade ett erbjudande om 100 st gratis bilder. Det ska vi försöka utnyttja till max tänkte jag men fann till min stora sorg att jag inte hade så många roliga bilder på datorn. Vad gör man då? Jo, man framkallar förutom de kort man tänkt från början, flera underbara, härliga och knasiga bilder på sina vänner! Ska nog knåpa ihop en foto vägg med härliga minnen:) Ska nog börja rota bland äldre bilder också, tyvärr så bor de hos min bror och hans hårddisk så det får bli en annan dag.

Urval:)...Mohahaaa!!! Självklart var det många fina bilder också, men de är inte lika roliga att visa;)Red head?

Kategori: Allmänt

Här rullar livet på i en rasande fart. Sen sist så har jag hunnit vara ledig en hel vecka, under vilken jag till stor del låg däckad i feber. Den här veckan har jag hunnit med att klippa mig och färga håret, efter det så åkte jag till Karlstad för att starta upp skolan, Svenska D med Litteraturdidaktisk inriktning (som jag har valt som specialområde). Väl där hade vi ett litteraturseminarium och sedan fick vi sedvanlig hjärtattack när det avslöjades att vi ska lämna in ett PM om en vecka där vi ska berätta vad vår C-uppsats ska handla om (vi börjar inte skriva förrän v.45 typ!). Så idag har jag försökt lugna ner mig, och det gjorde jag genom att gå till tandläkaren och tröstshoppa efteråt.(Fast jag hade inga hål, men dock en enorm tandläkarskräck). Nog med tjat, vi ser på lite bilder istället:). Kjöss!!!
Sååååå här ser jag ut nu...typ... fast färgen blev lite konstig på det här kortet (ska tilläggas att jag inte har borstat håret heller på den här bilden:) De kassa bilderna här under är där för att visa hur färgen ser ut... typ.


Nej, nu tyckte jag att ett glas rödvin ropade på mig... bäst att svara.
Tjipp