EnligtAugust

Om ditten och datten.

Pyssel!

Kategori: Allmänt

Har varit och shoppat på slöjddetaljer, perfekt start på helgen!

Världens tråkigaste inlägg - EVER!

Kategori: Allmänt

I måndags var jag på DLG och skrev under papperna, känns skönt!

Just nu så har jag lite stressskrikochpanik-ont i magen, lite mycket just nu. Framför allt med examensarbetet. Men vad gör jag då min tid? I stället för att sätta igång med skolarbetet när jag vaknar tidigt, så kollar jag på smink. Jag är knäpp, jag vet... Men man kan inte vara på topp jämt.

Jag har skitsvårt att hitta smink som passar min hud, sist nu så fick jag ett prov med mig hem från kicks, det var någon Estee laudeer-foundation för 500kr. Den lade sig kakigt och flagade sig på näsan som de flesta foundations( tur att jag bara tog ett prov). Såååå jag letar fortfarande... Det bästa sminket hittills (jag tror att min hud helt enkelt inte vill ha flytande foundations) rent färg- och konsistensmässigt är everyday minerals... Fast det innehåller talk som gör att jag reagerar på det ibland... Jag funderar och är lite nyfiken på Idun minerals eller Tikei... Fast tror att Tikei kan vara lite för matt... Har ni provat något av märkena? Hjälp mig!

Shopping!

Kategori: Allmänt

Idag har jag storshoppat! Intresseklubben antecknar febrilt:)

DLG

Kategori: Allmänt

Jippi! På måndag skriver jag med 90% säkerhet på ett anställningsavtal på DLG! Vaddå att jag pluggar ca 150% på magisternivå på universitetet, 30-40% jobb kan jag väl klara av samtidigt. Nej, allvarligt talat så ska det nog gå bra:) Jag är överlycklig! För det betyder att jag fått in en fot!


(gladare än jag ser ut!)

Hack i pannan!

Kategori: Allmänt

Har skickat iväg mitt PM, och jag verkar ha fått klartecken.
Nu: trött, osminkad och har klippt min lugg. Fick spader på att den hängde i ögonen hela tiden. Fast det blev hackigt och jag fick nog med ena halvan av ett ögonbryn. Får försöka fixa det imorgon (luggen, inte ögonbrynet) orkar inte det nu.

Trött

Kategori: Allmänt

Nu blir det sängen, har haft kalas för släkten idag. Vi har haft det trevligt och har ätit tårta non-stop.
Här är lite bilder som får visa vad jag fick o.s.v.