EnligtAugust

Om ditten och datten.

Lång dag...

Kategori: Allmänt

Jenny vill hem... men först blir det arbetslagsmöte och sedan storhandling med mamma... är hemma vid åtta eller något... snark...

Fredag!

Kategori: Allmänt

Snart är det dags för fredagsmyyyyys.... Bara lite lektionsplanerande inför nästa vecka först

Tjipp!

Kategori: Allmänt

För tillfället sitter jag vid ett skrivbord på DLG och planerar lite lektioner, snart ska vi dra och luncha.... dööööööör av hunger. Suget efter Påskmust har stigit till oanade höjder efter att jag tittade in till Dianus blogg. G E M I G ! ! !
-
Är förresten godkänd på min D-uppsats (ja, det var visst en D-uppsats). Jippi!!! MEN min extremt seeega examinator har inte rapporterat in betyget än... håller tummarna för att inte CSN bestämmer sig för att dra in studiemedlet för mig.
-
En tråkig sak är att företaget som F jobbar på har gått i konkurs... men det verkar ordna sig.... eller det gör det ju vilket fall som helst. Det som är mest surt är att vi har planerat att köpa hus inom snar framtid... Men då behöver man ju ett fast jobb...
-
Slut på tjatet!
-
Nu måste jag ladda min hjärna med det onyttigaste jag kan hitta... Mot Sherwoodskogen! (Det hade varit något! Nej, mot Bakgårn eller vad det heter blir det.)

Zpagetti

Kategori: Allmänt

Jag har köpt världens coolaste garn! Det är gjort av restprodukter från textilindustrin, så det är ett "sustainable"garn. Tog de mest färgglada nystanen och gick hem, här ska virkas en matta!