EnligtAugust

Om ditten och datten.

26 "den regniga månaden"

Kategori: Allmänt

Är dålig på att blogga, det är jag medveten om. Men känner man inte för det så gör man det inte.

Känns piss att sommaren regnar bort, och dagarna går fort utan att jag egentligen gör något. Fredrik går inte på semester förrän om tre veckor, så jag försöker underhålla mig själv. Men på torsdag ska jag partaja/ ut och äta med Ulle och Magda, DET ser jag verkligen fram emot.

Nu vill jag poängtera att jag inte gnäller om att jag är ledig och har för lite att göra. Absolut INTE! Jag vill bara ha lite sol så att man blir lite piggare. Det tror jag alla behöver:)

Lördag=bartaj!

Kategori: Allmänt

30-års fest på Raceroom! Jag vann över Fredrik och kom inte sist. Det är det som räknas!

Hipp hurra!

Kategori: Allmänt

Fredag

Kategori: Allmänt

Opponeringen gick bra och nu är slutversionen av examensarbetet inskickad! Känns helt sjukt att det bara är en termin kvar nu, vart tog de senaste fem åren vägen?

Första dagen på sommarlovet inleder vi med mys i sängen, utan en massa måsten<3

Lördag

Kategori: Allmänt

I helgen blir det till att läsa uppsatser för på måndag bär det i väg till Karlstad för opponering. Varför upptäcker jag alla fel i uppsatsen när jag väl har skickat in den? Kommer sitta och skämmas bland mina genier till klasskompisar. Men men... På tisdag ska jag till DLG och göra en överlämning till Karin jag har vikarierat för den senaste månaden. MEN sen så har jag typ sommarlov!!!
Känns jättekonstigt, har kört i 180 den senaste tiden och har nästan vant mig vid det.

Nej, nu ska jag och katterna glo på tv och sy korsstygn hela kvällen. Vet inte vad Fredrik tänkte på när han lämnade mig ensam hemma med mensvärk och hela köket fullt med delicatobollar.... Funderar på att bada i dem....