EnligtAugust

Om ditten och datten.

Lördagspyssel

Kategori:

För ett tag sedan bestämde jag mig för att virka ett överkast av afrikanska blommor (som är en slags mormorsruta). När jag hade virkat ca 60 stycken insåg jag att jag aldrig ville virka en j*vla blomma igen. Saken var att jag hade kommit ca en tiondel på överkastet... Så det fick bli nya överdrag till soffkuddarna istället!

Före: De billigaste Ikeakuddarna, som jag tröttnat på för evigheter sedan.

Efter: Nya överdrag i lite lugnare överdrag.

Fredagen den 28 september

Kategori:

Idag är det höst. Det har det ju varit ett tag, men just idag känns det extra höstigt. Dagen har tillbringats med skolarbete och godispåse (motivationpåse). Händer inte så mycket i mitt liv just nu, på grund av det är det ju dödstråkigt att blogga/ läsa min blogg. Jag försöka skriva lite oftare.

Idag kom den minsta boken jag sett (nästan) och månadens glossybox. Den här månaden var det ett hösttema (uppfinningsrikedommen är total!).

Söndagsångest...

Kategori:

Är mycket att hålla reda på just nu när det gäller pluggandet, därför önskar jag att det var fredag istället.

Efter jag lämnat in skoluppgiften idag, färdigställde jag en kudde som jag knåpat på ett tag. Köpte ett set från adlibris gjort av Cath Kidston. Ett kit med garn och virknål samt beskrivning för att knåpa ihop en liten kudde. Allt förpackat i en plåtlåda som ser ut som en bok! Tyvärr var beskrivningen väldigt luddig och jag har förstått att många andra köpare har haft problem med detta. Jag tyckte det gick ok ändå, så länge man kollade på bilden kunde man lista ut vad de menade. Dock skulle man ha en innerkudde som var 30x30, vilket inte går att finna någonstans. Detta löste jag genom att virka några varv extra med garn jag hade hemma och använde en 40x40 kudde istället. Tada!

(skulle ha lagt upp mer bilder men det ville inte blogg.se-appen)