EnligtAugust

Om ditten och datten.

Jag lever

Kategori: Allmänt

... så var inte oroliga...

Lever i en studiebubbla just nu. Min uppsats ska vara inne på fredag men jag ska jobba på de la gardie då så jag måste lämna in någon gång i morgon natt... och det känns som om jag knappt har börjat på den... jag har allt framför mig och i huvudet men det ska sättas ihop på något sätt också.

Sitter hemma hos Fredrik och skriver, snyltar på någon grannes bredband... de får skylla sig själva, jag skadar ju ingen så... Fast det går lite lättare att skriva nu när jag har min fina rosa/svarta dator som är minfre än ett A4:)

Helgen är också uppbokad in i minsta detalj... på lördag ska vi åka till Fredriks mormor på kalas... sen måste jag hinna förbereda fallet som ska presenteras under närträffen i Karlstad på Måndag och hinna opponera mig på 7 uppsatser var av en djuptgående... suck! Längtar tills på tisdag när man har lite andrum/påsklov...

På långfredagen så fyller man år också... vill ha en fest, men har varken plats eller ork att ordna någon... ska ha kalas i lindärva hos mamma och pappa på eftermiddagen, då får vem som helst komma och äta kakor och tårta:)

Just det skriva var det ja...

Snart dags för snark zZzZzZzzz

Kategori: Allmänt

buhuhu... har ont i halsen! Vill inte ha det nu känner jag... får äta en honungsburk ikväll så jag är pigg när jag ska till skolan imorgon.

Känner att skolan går åt pipsvängen just nu. Jag vet att den inte gör det men det är lite för högt tampo just nu... känns som om jag inte hinner andas...

Men allt är inte blä, mycket är superbäst:).
Som att vakna på natten av att någon smeker en över håret, pussar en i nacken så att man ryser i hela kroppen och viskar att jag är den finaste som finns. 
Att få frukost på sängen nästan varje dag.
Att dricka kaffe tillsammans och lägga pussel samtidigt som härlig vismusik strömmar ur högtalarna.
Att ligga i soffan och skratta oss tårögda till Loranga, Masarin och Dartajang och säga filmkommentarer till varandra en hel vacka efter:) "Jag går och lägger mig på diskbänken och lyssnar på poplåtar"
Att få höra att man inte behöver sminka sig för att man är vacker i vilket fall som helst. 

Och det konstiga av allt... att han har gått en årskull över mig från lekis till gymnasiet och jag har knappt varit medveten om honom.

Livet är allt bra konstigt ibland:)