EnligtAugust

Om ditten och datten.

Fredag!

Kategori: Allmänt

Så var det helg.

Var precis ute på stan en sväng, kom hem med en uppsättning pennor. Behövligt... eller det kanske kan diskuteras:). Förstår inte hur man kan bli så överlycklig över pennor... men jag är inte som alla andra heller och tur är väl det!

Ska strax ta en svängom med damsugaren, var ett bra tag sen vid svängde våra lurviga ihop.


Bra trött när den här bilden togs och det syns.

Jaha, vad ska ni hitta på för roligt i helgen då? Själv har jag ingen aning.

Inte så roligt och intressant inlägg men man kan inte vara på topp jämt:)

Får återkomma om det händer något intressant.

Tisdag

Kategori: Allmänt

... fick tänka efter vilken dag det var... som vanligt...

Sitter i morgonrock framför datorn, har faktiskt varit uppe ett tag men det är så kallt inne så jag drar mig för att byta om. Sen är det rätt så mysigt också:).

Åt världens godaste glutenfria tekaka till frukost, med massa grevéost och skinka på. Kanske inte något för intresseklubben, men jag tyckte det var smarrigt... framför allt eftersom jag nästan aldrig har bröd hemma... eller äter frukost för den delen heller. Skulle ta kort på rackaren men den hoppade in i munnen med ljusets hastighet.

Ska väl ta och fortsätta läsa Frykman idag... Dejten igår gick så där, för mycket som distrahera mig och som jag tyckte var roligt. Det tyckte inte Frykman däremot så han fick ligga kvar på soffbordet...

På tal om distraktioner(?)... så har jag fått Amanda Jenssens låt Happyland på hjärnan... har aldrig varit ett fan av Amanda men den här vandrar inte ur huvudet...hmmm.... jag får spela den så många gånger så jag tröttnar på den helt enkelt:)

ja,ja får väl gå till Frykman då...

God morgon!

Kategori: Allmänt

... eller jag har varit uppe ett bra tag... Men det har kanske inte ni, bäst att vara på den säkra sidan:)Japp, så här ser jag ut idag. Idominsalva på läpparna och handukstorkat hår med finfin utväxt.
Den stiliga karln som jag står armkrok med heter Frykman och är min dejt för dagen. Samma årgång som min senaste sambo (-79) och verkar vara lika intressant, har orkat läsa tre sidor än så länge. Detta trots ett stort kaffeintag, behöver jag säga mer...

För er som ser lite dåligt och inte har orkat pallra er iväg till optikern än, så kommer en liten close up här.
Lägg märke till de putande läpparna, en konst jag behärskar till perfektion och som jag anser är ett måste på förstadejten bilder:)Nej, nu ska jag och Frykman gosa ner i soffan och dela på en delicatoboll.

På återseende!


Mitt i natten

Kategori: Allmänt

Jaha, nu har jag ordnat lite med bloggdesignen, bättre sent än aldrig.
Åh, det känns faktiskt lite bättre... inte helt nöjd ska säkert pilla med det om ett tag, men just nu orkar jag inte. Den är funktionsduglig... precis som jag,hahaha...
Vi får se vad som händer här... har saknat er!

Förändring

Kategori: Allmänt

Ja, som sagt så ska jag nog försöka att få gång det här gamla skrället igen... ska sätta mig med bloggdesignen senare i eftermiddag... det ska kännas att det är min blogg! Att det är jag som bor här!:)... Men först är det andra plikter som kallar... som tenta och kallt kaffe.

...

Kategori: Allmänt

Kanske något på gång äntligen?... hmm, får se vad som händer   

...

Kategori: Allmänt

  

...

Kategori: Allmänt