EnligtAugust

Om ditten och datten.

Äntligen!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen klar!!!! Nu har jag gjort klart alla mina skrivarbeten och skickat in, nu behöver jag inte skriva något förrän den 27 augusti!! Om jag inte vill så klart...

Idag känns det som jag har bott vid datorn för att bli klar med det sista, men nu är det gjort. Hade sällskap av tuffsan(katten) som låg över hela tangentbordet..

I morgon gäller det, då åker jag upp till stockholm för att se på kizz! Det ska bli kul och umgås med med Mikaela också...

Jag har blivit hel kär i ett hus i järpås, men vi vet inte om det blir för dyrt. Vi har ju trots allt sagt att vi inte vill bo mitt i järpås utan lite utanför. Men det är ju så fint!!!

Kanske behöver övertala sambon lite=)
image52


En gammal bild på tuffsan. Det är jättesvårt att ta kort på henne för det blir bara ett svart truls...

Husjakt!

Kategori: Allmänt

Jag vill ha ett hus!
Det känns som om när man inte letar hus så finns det jättemånga fina men så fort man vill ha ett så är de antagligen alldeles för dyra eller skitfula.... jag vill ha mitt drömhus nu!!!

Var i Vinninga i söndags och hälsade på mor och far och passade på och grilla också... mums.. fast var inte superhungrig direkt, hade varit i lundsbrunn och ätit mat på kurorten... det var skitgott... andreas farmor bjöd hela släkten på kalsaset , det var jättesnällt.... det värsta var att det var ungefär 35 släktingar som jag aldrig hade träffat förut så man kunde ju inte kasta sig över maten precis...

Jag passade på att ta kort på min minsta lillebror när jag var i vinninga, visst är han söt!!!

image51

Äntligen lite tid att skriva...

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Äntligen känns det som om jag fått lite tid över och självklart använder jag min lediga tid till att skriva här=)
Har haft hur stressigt som helst med skolan, den slutar ju om en vecka och då är det sommarlov men framtills dess så är det hårdkörning som gäller!
Har varit i skolan hela dagen och redigerat ett bildspel med mina klasskompisar, det blir underbart... det finns en dold talang i oss alla.

På fredag så åker jag upp till stockholm för att se på Kizz!! Längtar........ kan behöva en välförtjänt paus i all stress.
Sen på onsdag så åker jag upp till karlstad för avslutning på kursen jag läser... då blir det lite party förhoppningsvis...
image49

En sån här radio vill jag ha!! Eller om det var en mp3 spelare? hmm

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och lägga mig och sova... eller iallafall försöka.
Har bestämt mig att jag ska gå upp tidigt och plugga i morgon.
Vi får se hur bra det går med det...

Hittade en bild som min kompis Malin tog på festen i fredags och tyckte att den såg lite mysig ut, man skymta Malins tapeter i bakgrunden... visst är de snygga.

Godnatt och sovgott!
image47
Ifall det är någon som undrar så är det jag som är till vänster och min underbara kompis Malin till höger.

Hejsan Svejsan!

Kategori: Allmänt

Jag funderar på att förnya min frisyr så jag härmade min kära kompis Kristin och testade veckorevyns frisyrtestare... Jag tyckte att en del frisyrer såg hyfsade ut men en del var bara hemska. Tyvärr så var min ansiktsbild lite för sne annars hade det nog sett bättre ut.image33
Så här var bilden innan...

Och här nedan kommer lite nya frisyrbilder...
                              

                             


image45

Tyckte faktiskt om den här lite... Jag har alltid varit osäker om jag kan ha blont eller inte... Vad tycker ni?
 
Nej, nu tror jag att jag ska sätta mig i soffan och glutta på en film eller något... är lite pömsig.. det tar på krafterna att festa, även om det var i fredags..

Tjohoo!

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen hittat hit!
Efter lite påtryckningar från två kompisar som själva är storbloggare, så har jag nu startat en själv.
Vi får se vad spännande saker som kommer att hända här...