EnligtAugust

Om ditten och datten.

hmmm

Kategori: Allmänt

Tjoho!
Skulle haft föreläsning om några minuter men den blev inställd, så vi får diskutera över nätet istället. Rena turen att jag hade bestämt att medverka hemifrån den här gången och inte hunnit klampa iväg till lärcentrat... idag ska jag baka och plugga... intressant kombination. Undra om det finns några kakor kvar tills på lördag?
Just det ja! Jag fyller ju år på lördag och den som vill får komma på fika och sånt!
Kram!

Torsdagkväll (Ifall ni har missat detta faktum)

Kategori: Allmänt

Sitter vid datorn och undrar om Fredrik ska komme hem från affären någon gång eller om han gått vilse i mjölkkylen, när det slår mig att han är på innebandytränning. Smarto... Nu känns det som jag väntat i onödan på något sätt.

Fredrik beställde en Onepiece till mig för några veckor sedan, (JIPPI) skulle egentligen vara en överraskning men han kunde inte hålla sig så han berättade för mig, dock vet jag inte vilken färg det är på den. Meeeen nu har jag väntat flera veckor, oliiiidligt spännande är det.

Ja, jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva... så det fick bli ett intresseklubbenanntecknarinlägg.


Den här väskan önskar jag mig i födelsedagspresent:

Från Asos.com.... Har lagt bilden i en mapp på skrivbordet (i datorn) märkt "Jennys önskningar". Tror ni han fattar?

Härliga tisdag...NOT!

Kategori: Allmänt

Tisdag är nog min tyckaomminstdag, om man nu får säga det? Vem vet det kanske är den käraste veckodagen för någon, vill ju inte trampa någon på tårna.
Nu har jag varit uppe en timme och har hunnit få både kaffe och frukost i magen, det är inte illa det. För att vara jag alltså.

Ibland så önskar jag att jag läste något annat... något program som innebar att man pluggar in saker och sedan sätter det på prov... Jag läser för tillfället tre kurser: Proficiency(språkfärdighet), History/Literature History och Literature... Vilket innebär en hel del analyserande och annat smått och gott. Jag undrar varför jag klagar, jag har läst litteraturvetenskap, litteraturdidaktik och literaturhistoria i nästan två år sammanlagt... Eller något... Ändå så när vi ska välja inriktning för Svenska D i höst så säger jag: Nej, men en litteraturdidaktisk inriktning vore väl trevligt! Jag är knäpp! Vi ska ändå så läsa litteraturvetenskap C i höst... Men nej då! Jenny ska alltid överdriva! Det andra alternativet var språkdidaktik (grammatik)... Fast man ska aldrig säga aldrig, har inte kryssat i valet än... Jag tror jag har en "hemlig" livsdröm om att bli författare och jag älskar ju faktiskt böcker. SÅ nu har jag övertygat mig själv en dag till... Nej, nu ska jag fortsätta att läsa sömnpillret The picture of Dorian Gray av Oscar Wilde... Är väl bra men har inte tid att uppskatta den när jag har en deadline....

Mycket tjat och tjöt blir det! Jag återkommer senare, så får vi se om jag vaknat till i skallen då.

///

Fredag

Kategori: Allmänt

Äntligen är den här mardrömsveckan över! Igår satt jag på lärcentrat och hade seminarium över nätet och jobbade med min hemtenta till kl. 20.00! Men nu är allt inlämnat och färdigläst för den här veckan. Skönt! Har fått respons på allt utom hemtentan. allt var bra och en inlämning fick jag fullpoäng på. Då känns det extra bra!

Imorgon ska jag gå fram på stan en sväng hade jag tänkt, måste hämta min cykel som står vid lärcentrat (spöregnade igår och jag blev erbjuden skjuts, vad väljar man då) sen ska jag svänga förbi en sväng på Kicks hade jag tänkt. Lite plugg ska väl hinnas med också.Ska köpa någon av dessa härliga färger, har redan det rosa och älskar det! Så fin nyans! Gör sig inte riktigt rättvisa här.

7 mars

Kategori: Allmänt

Låångt mellan inläggen... jag vet!
Har sjuuuukt mycket att göra i skolan nu, läser fyra småkurser för tillfället som tillsammans ska utgöra 100%. Fast lärarna tror nog att de har oss för sig själva vilket resulterar i följande arbetsbörda för v.10: En hemtenta, fyra inlämningsuppgifter, ett seminarium, två skönliterära böcker (var av en är Pride and Prejudice, ca 400s) Två inspelade föreläsningar a la 1,45 h + flera kapitel i akademiska böcker. Allt på engelska. Då kan man undra hur de har tänkt...

Men idag fick jag reda på att jag klarade Lingvistiktentan!!! Är sååå glad:) hade bara 1,5p till VG (vilket i sig är så himla typiskt).

Den här zeldagubbem (Link) gjorde jag till min svåger i julklapp. har tyvärr inga egna bilder på den här datorn så ni får en lånad bild så länge:

Morgontrött

Kategori: Allmänt

Guud vad jag är trött. fast det kanske inte är så konstigt när man härjar uppe så här tidigt. Fast frukosten är i magen och snart får den sällskap av kaffet.
Fick inbjudan till klassträff igår, de hade ett erbjudande om att ifall du bjuder med en klasskompis så går ni 2 för 1. Hör till saken att att det gällde till den 28 februari... jag fick inbjudan igår=1 mars. sånt blir jag väldigt irriterad på. Sen så ska man vara anmäld och betald till den 4 mars. Tänk på alla dem som verkligen inte har pengar till det, eller har varit bortresta en vecka eller liknande. Då missar de tillfället att gå. Irriterande.
Ja, nu när jag gnällt av mig lite så kommer jag ju på att jag inte bloggat sedan helgen, det har varit en del att göra. Som en liten kompensation så får ni bilder på tre stycken saker som jag har knåpat ihop:
Ska tilläggas att apan heter Banapan. En sammansättning (Blending) av orden banan och apa.
Lite halvtaskiga bilder, sakerna är mycket finare i verkligheten. Roboten bor numera hus Diana.